1306502239_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

De växer så det knakar! En vecka gamla väger varje valp sgs dubbelt mer än vid födseln  och så ska det vara.

Två stycken är riktiga matvrak och då de ålar sej fram till juvret är det inte mycket ett mindre syskon har att sätta emot för att inte bli bortknuffad. Naturligtvis är det de här två som väger mest.

Ines har nu minskat betydligt på grävandet i lådan och i morse låg mattan slät på golvet för första gången.

Nu får inte Bigge längre visa nosen ens innanför dörren utan att Ines murrar varnande och jag tolkar det här som att ´tonårs-mamman`nu blivit du med sin nya roll.

Ganska många har ringt och frågat på valparna. Vi har 3 köpare som skall komma och titta på valparna och om de alla slår fast finns det bara en pojke ledig för en av flickorna stannar hos oss.

Vårt mål är att varje valp skall få komma till hem där de får jaga hare om köparen dessutom förhåller sej positivt till att gå på utställning och drevprov, då är vi jätte, jätte nöjda.

Den 4.6 skall jag gå med Bigge på utställning i Riihimäki och idag har jag inlett en bantningskur för honom. Det är ofattbart hur snabbt en beagle samlar på sej hull. Det är bara 3 veckor sedan Göran konstaterade att Bigge är (läs och häpna) för mager! Sagt och gjort, utökades hans matportioner och PANG! så är han för tjock!

Kullen skall få namn på bokstaven T. Därför att, alla brukar namnge sin första kull med boktaven A och då blir det en viss upprepning. Vi har bestämt att valparna ska heta på T som ett arv efter sin pappa Tusse Viaton