Alltså, visst är det härligt och vackert med all snö och att det ännu i år inte en enda gång varit plusgrader är ju ovanligt och bra men... jakt med beagle har inte de bästa förutsättningar när snön ligger 70 cm hög. 

 

och då har till och med Bigge så mycket överlops energi att han leker på gården.

och så gäller det att ha koll på omgivningen

Visst har vi varit till skogs också. För Ines blir det mera ett rastningstillfälle men Bigge har fått upp spår och vi har t.o.m fått några stekar.

 

Ines är anmäld till två utställningar. Den 6 mars ska vi åka till Kouvola  och den 21 mars till Jämsä där beagleföreningens årsmöte hålls och i samband med det årets största utställning för enbart beagle.

Vi borde träna att gå vackert och att posera men det är så svårt då Bigge genast springer omkring oss och tror att han ska få godis.

Så här! Skulle jag lyckas lära in ett kommando som fick henne att stå sä här, då skulle vi putsa bordet

På valpfronten väntar vi varje dag på att få meddelande om att valparna fötts.

Få se om både Pyry och Nana nedkommer samtidigt fast det var en vecka mellan betäckningarna, det har antagligen dröjt längre för Pyry innan befruktningen skett.

Hon blev undersökt med ultraljud 4 veckor efter betäckningen och då syntes ingenting . Veterinären hade sagt att för hundar kan befruktningen ske t.o.m 7 dygn efter betäckningen.

Om så är fallet borde båda kullarna födas den här veckan.